Ring til os på vores døgntelefon, vi er altid til rådighed! 86 42 96 59

Spuler-, slamsugerservice og TV-inspektion​

Velfungerende kloakker er altafgørende for at undgå bekostelige skader som eksempelvis oversvømmelser, fugt- og lugtgener eller rotteproblemer. Her kan vi som autoriseret kloakmester hjælpe i form af tv-inspektion og kloakering.

Vi tilbyder alle former for kloakarbejde og TV-inspektion, og vi har mange års erfaring som kloakmester, så du er garanteret holdbare og fremtidssikrede løsninger.

​Serviceaftale med din spuleroperatør i Randers

Vil du være sikker på, at dine afløbsinstallationer, kloakledninger, brønde, renseanlæg m.v. er i orden, er det en god idé at lave en fast serviceaftale med din autoriserede kloakmester, hvor vi kommer ud og udfører kloakservice og tv-inspektion.

​Hos Romalt Maskinstation får du en skræddersyet aftale, men har du kun brug for vores ekspertise til en enkelt opgave – om den er akut eller ej – rykker vi hurtigt ud med TV-inspektion eller kloakering, så eventuelle skader bliver holdt på et minimum.

​TV-inspektion af kloakker i Randers

Vi har udstyret til at foretage TV-inspektioner af kloakker, som udføres af vores autoriserede kloakmester. På den måde kan vi opdage selv potentielle skader og udbedre dem, inden de udvikler sig til reelle problemer.

​I det daglige kan du selv gøre meget for at forebygge problemer med afløb og kloakker: Hold dæksler og riste fri for jord, sten, blade og andet, der kan stoppe afløbssystemet, og rens jævnligt tagrender for blade samt rengør jævnligt gulvafløbene grundigt. Hvis det ikke er nok, kommer vi med kloakservice og tv-inspektion.

​Har du spørgsmål til din kloakmester, eller ønsker du et uforpligtende tilbud på TV-inspektion eller andet kloakarbejde, er du velkommen til at kontakte os.

​​

Kontakt​

​Udfyld og afsend kontaktformularen, så vender vi tilbage hurtigst muligt. Vi giver også gerne et uforpligtende tilbud!​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

  Skriv til os: post@romalt-maskinstation.dk       ring til os: 86 42 96 59       Døgnvagt

​Firmainfo

Romalt Maskinstation v/Søs & Arne Sørensen

Egehøjvej 16

8960 Randers SØ

CVR:  16997102