Ring til os på vores døgntelefon, vi er altid til rådighed! 86 42 96 59

Entreprenørarbejde med kvalitet​

Hos Romalt Maskinstation tilbyder vi alle former for entreprenørarbejde til både private og erhverv, og vi har mange års brancheerfaring at trække på.

​Vores moderne og effektive maskinpark, som er udstyret med den nyeste teknik, sørger for, at vi kan udføre entreprenørarbejde hurtigt med et kvalitetsresultat til følge.

​Alt i entreprenørarbejde i Randers og omegn

Vores medarbejderstab besidder en stor alsidighed, som gør os i stand til at udføre stort set alle opgaver inden for entreprenørarbejde.

​Så om du har brug for en entreprenør til nedbrydning, kloakering, dræning, sortering af byggematerialer til gravearbejde eller andet entreprenørarbejde, kan vi sørge for en professionel løsning.

​Konkurrencedygtige priser på entreprenørarbejde

Hos os er alle kunder lige vigtige, så uanset om du skal have udført en stor eller lille opgave, om du kun skal leje maskiner eller også bruge mandskab til projektet, får du samme konkurrencedygtige pris og gode service på entreprenørarbejde.

​Du er altid velkommen til at kontakte os for yderligere information eller for et uforpligtende tilbud på entreprenørarbejde. Vi dækker Randers og andre dele af Øst- og Midtjylland

​​

Kontakt​

​Udfyld og afsend kontaktformularen, så vender vi tilbage hurtigst muligt. Vi giver også gerne et uforpligtende tilbud!​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

  Skriv til os: post@romalt-maskinstation.dk       ring til os: 86 42 96 59       Døgnvagt

​Firmainfo

Romalt Maskinstation v/Søs & Arne Sørensen

Egehøjvej 16

8960 Randers SØ

CVR:  16997102