Ring til os på vores døgntelefon, vi er altid til rådighed ved akut opståede problemer! 86 42 96 59 

​ Alt inden for kloakservice

​  Mange års erfaring

✓  Gratis uforpligtende tilbud

Telefon: 86 42 96 59

Mobil: 40 44 77 05

KLOAKservice og TV-inspektion UDFØRT AF AUTORISERET KLOAKMESTER

​Velfungerende kloakker er altafgørende for at undgå bekostelige skader som eksempelvis oversvømmelser, fugt- og lugtgener eller rotteproblemer. Her kan vi som autoriseret kloakmester hjælpe i form af tv-inspektion og kloakering. Vi yder både kloakservice og TV-inspektion i Randers og omegn, men også store dele af Midt-, Nord-, Østjylland og Djursland.

Vi tilbyder alle former for kloakarbejde, kloakservice og TV-inspektion i Randers, og vi har mange års erfaring som autoriseret kloakmester, så du er garanteret holdbare og fremtidssikrede løsninger.

Kloakservice aftale med din lokale kloakmester

​Vil du være sikker på, at dine afløbsinstallationer, kloakledninger, brønde, renseanlæg m.v. er i orden, er det en god idé at lave en fast serviceaftale med din autoriserede kloakmester, hvor vi kommer ud og udfører kloakservice og tv-inspektion.

Hos ​Romalt Maskinstation​ får du en skræddersyet kloakservice aftale, men har du kun brug for vores ekspertise til en enkelt opgave – om den er akut eller ej – rykker vi hurtigt ud med TV-inspektion eller kloakering, så eventuelle skader bliver holdt på et minimum.

Få kloakken gennemset med TV-inspektion

Vi har udstyret til at foretage TV-inspektioner af kloakker, som udføres af vores autoriserede kloakmester. På den måde kan vi opdage selv potentielle skader og udbedre dem, inden de udvikler sig til reelle problemer.

I det daglige kan du selv gøre meget for at forebygge problemer med afløb og kloakker: Hold dæksler og riste fri for jord, sten, blade og andet, der kan stoppe afløbssystemet, og rens jævnligt tagrender for blade samt rengør jævnligt gulvafløbene grundigt. Hvis det ikke er nok, kommer vi med kloakservice og tv-inspektion.

Har du brug for hjælp til slamsugning i Randers, Århus, Viborg, Silkeborg, Djursland eller omegn? Så kontakt os i dag på tlf. 86 42 96 59 eller udfyld formularen. Så vender vi retur til dig hurtigst muligt, så vi kan komme forbi og hjælpe dig!

Professionel kloakservice i Randers, Aarhus og omegn

Er du udkig efter en autoriseret kloakmester i Randers, Aarhus eller andetsteds i det midt- og østjyske? Med Romalt Maskinstation får du et professionelt kloakfirma med mange års erfaring i alle typer af opgaver inden for kloakservice og kloakarbejde, og hvor du kan være 100% sikker på at arbejdet udføres efter højeste standard.

Har du spørgsmål til din kloakmester, eller ønsker du et uforpligtende tilbud på kloakservice, TV-inspektion eller andet kloakarbejde i Randers eller andetsteds i det jyske, er du velkommen til at kontakte os på telefon 86 42 96 59, på e-mail post@romalt-maskinstation.dk. Romalt Maskinstation - din lokale kloakmester med kloakservice i Randers, Århus, Viborg, Silkeborg og store dele af resten af Midt- og Østjylland. Tøv ikke med at kontakte os i dag med din kloakservice opgaver eller øvrig behov for branchens bedste kloakarbejde udført af en autoriseret kloakmester med mange års erfaring.

​​

Kontakt​

​Udfyld og afsend kontaktformularen, så vender vi tilbage hurtigst muligt. Vi giver også gerne et uforpligtende tilbud!​

 
 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Vi står altid klar til at tilfredstille
​dine krav og ønsker

​Firmainfo

Romalt Maskinstation ApS

Egehøjvej 16

8960 Randers SØ

CVR: 39954494

kontakt