Ring til os på vores døgntelefon, vi er altid til rådighed ved akut opståede problemer! 86 42 96 59 

​ Alt inden for kloakservice

​  Mange års erfaring

✓  Gratis uforpligtende tilbud

Telefon: 86 42 96 59

Mobil: 40 44 77 05

Entreprenør med fokus på kvalitet

​Skal du have nedbrudt en bygning, eller har du brug for hjælp til kloakering? Hos Romalt Maskinstation tilbyder vi alle former for entreprenørarbejde til både private og erhverv i Randers. Vi har mange års erfaring i branchen, som vi kan trække på, hvad end vi er midt i en kloakopgave eller sorterer byggematerialer.

Topmoderne udstyr, der hurtigt og effektivt klarer din opgave

Vi har en topmoderne og effektiv maskinpark, der er udstyret med den nyeste teknik.

Maskinparken sikrer, at vi som entreprenører kan udføre alle typer af entreprenøropgaver hurtigt, tilfredsstillende og effektivt – så du er sikret et kvalitetsresultat.

Vi står klar til at hjælpe med:

  • Kloakarbejde
  • Nedbrydning
  • Dræning
  • Sortering af byggematerialer
  • Lån af mandskab
  • Lån af maskiner

Vores medarbejderstab er meget alsidig, hvilket gør os i stand til at udføre stort set alle opgaver som entreprenør. Så om du har brug for en entreprenør til nedbrydning, kloakering eller andet entreprenørarbejde, kan vi sørge for en professionel løsning.

Entreprenør, der altid har kunden i fokus

Vi står altid klar til at tage en udfordring op. Og uanset om din opgave er lille eller større, udfører vi altid vores arbejde med dig i fokus – det er nemlig vores erfaring, at det er sådan, vi får de bedste resultater.

Uanset størrelsen på din opgave, står vi desuden klar på sidelinjen med sparring, råd og vejledning.

Vi samler på tilfredse kunder

Vi er først tilfredse, når du er. Og som vi siger: Vi samler på tilfredse kunder. Derfor går vi altid gerne det ekstra skridt for at sikre, at du er tilfreds med den service, vi har udført for dig.

Vi har en faglig stolthed, som vi altid tager med os – og det er uanset, om vi udfører kloakarbejde, rottespærre eller snerydning. Vi står nemlig altid klar til at imødekomme dine krav og ønsker.

Hvad koster entreprenørarbejde? Kontakt os i dag og få et godt tilbud

Vores konkurrencedygtige priser på entreprenørarbejde afhænger selvfølgelig af, hvilken slags opgave der er tale om. Der er stor forskel på at bryde en væg ned sammenlignet med en større kloakeringsopgave. Derfor lægger vi altid ud med at høre mere om din opgave, så vi kan udarbejde et uforpligtende tilbud til dig.

Du er altid velkommen til at kontakte os for yderligere information eller for et uforpligtende tilbud på entreprenørarbejde.

Giv os et kald på telefon 86 42 96 59 eller på vores e-mail post@romalt-maskinstation.dk.

Kontakt​

​Udfyld og afsend kontaktformularen, så vender vi tilbage hurtigst muligt. Vi giver også gerne et uforpligtende tilbud!​

 
 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Vi står altid klar til at tilfredstille
​dine krav og ønsker

​Firmainfo

Romalt Maskinstation ApS

Egehøjvej 16

8960 Randers SØ

CVR: 39954494

kontakt