Ring til os på vores døgntelefon, vi er altid til rådighed ved akut opståede problemer! 86 42 96 59 

​ Alt inden for kloakservice

​  Mange års erfaring

✓  Gratis uforpligtende tilbud

Telefon: 86 42 96 59

Mobil: 40 44 77 05

Entreprenør med fokus på kvalitet

​Hos Romalt Maskinstation tilbyder vi alle former for entreprenørarbejde til både private og erhverv i Randers, og vi har mange års brancheerfaring at trække på.

Vores moderne og effektive maskinpark, som er udstyret med den nyeste teknik, sørger for, at vi som entreprenør kan udføre alle typer opgaver hurtigt med et kvalitetsresultat til følge.

Alt i entreprenørarbejde i Randers og omegn

Vores medarbejderstab besidder en stor alsidighed, som gør os i stand til at udføre stort set alle opgaver som entreprenør.

Så om du har brug for en entreprenør til nedbrydning, kloakering, dræning, sortering af byggematerialer til gravearbejde eller andet entreprenørarbejde, kan vi sørge for en professionel løsning.

Konkurrencedygtige priser fra din lokale entreprenør

Hos os er alle kunder lige vigtige, så uanset om du skal have udført en stor eller lille opgave, om du kun skal leje maskiner eller også bruge mandskab til projektet, får du samme konkurrencedygtige pris og gode service på entreprenørarbejde.

Du er altid velkommen til at kontakte os for yderligere information eller for et uforpligtende tilbud på entreprenørarbejde på telefon 86 42 96 59, på e-mail post@romalt-maskinstation.dk.

Kontakt​

​Udfyld og afsend kontaktformularen, så vender vi tilbage hurtigst muligt. Vi giver også gerne et uforpligtende tilbud!​

 
 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Vi står altid klar til at tilfredstille
​dine krav og ønsker

​Firmainfo

Romalt Maskinstation ApS

Egehøjvej 16

8960 Randers SØ

CVR: 39954494

kontakt