Ring til os på vores døgntelefon, vi er altid til rådighed ved akut opståede problemer! 86 42 96 59 

​ Alt inden for kloakservice

​  Mange års erfaring

✓  Gratis uforpligtende tilbud

Telefon: 86 42 96 59

Mobil: 40 44 77 05

Rottespærre monteres og rotteproblemer afhjælpes

Hos Romalt Maskinstation har vi specialiseret os i alle former for rotteproblemer i forbindelse med kloakker. Herunder lokalisering med TV-inspektion, reparation af ødelagte kloakker og montering af rottespærre. Derudover varetager vi gerne det årlige eftersyn af din rottespærre i Randers og omegn

En kloakmester er autoriseret til at montere en rottespærre

​Vi er autoriseret kloakmester, og må derfor udføre kloakarbejde og montere rottespærrer. Ofte kommer vi først ind i billedet, efter rotterne har ødelagt kloakken. Det kan være forstoppelse eller et konkret brud.

Vi lokaliserer derpå placeringen og skaden ved hjælp af TV-inspektion, røg og spuling. Herefter reparerer og udbedrer vi skaden, og afslutningsvist kan vi montere en rottespærre, så rotterne ikke kommer tilbage. En rottespærre forhindrer rotter i, at komme op fra hovedkloakken.

Vi kan tilbyde alle former for kloakarbejde, herunder TV-inspektion, og vi har mange års erfaring med alle typer af kloakopgaver. Dermed er du garanteret solide, holdbare og fremtidssikrede kloakløsninger.

Kontakt os i dag for at få et uforpligtende tilbud

​Du er meget velkommen til at kontakte os for at stille spørgsmål eller for at få et uforpligtende tilbud på en rottespærre. Du kan ringe til os på telefon ​86 42 96 59 / 40 44 77 05, skrive til post@romalt-maskinstation.dk, eller benytte vores kontaktformular.

Kontakt​

​Udfyld og afsend kontaktformularen, så vender vi tilbage hurtigst muligt. Vi giver også gerne et uforpligtende tilbud!​

 
 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Vi står altid klar til at tilfredstille
​dine krav og ønsker

​Firmainfo

Romalt Maskinstation ApS

Egehøjvej 16

8960 Randers SØ

CVR: 39954494

kontakt