Ring til os på vores døgntelefon, vi er altid til rådighed ved akut opståede problemer! 86 42 96 59 

​ Alt inden for kloakservice

​  Mange års erfaring

✓  Gratis uforpligtende tilbud

Telefon: 86 42 96 59

Mobil: 40 44 77 05

​Snerydning til private og erhverv

Trænger fortovet eller vejen til snerydning? Vi klarer gerne opgaven for dig, hvad enten du er privat boligejer, boligselskab eller virksomhed i Randers og omegn. Vi kan hjælpe med rydning af diverse transportveje uanset størrelse, da vi råder over maskiner og udstyr, der kan klare selv store opgaver.

Vi tilbyder professionel snerydning

Hos Romalt maskinstation har vi mange års erfaring med snerydning af enhver art, og vi har maskiner og udstyr til at klare selv den mest vanskelige opgave. Vi tilbyder saltning og grusning i forbindelse med vores service, hvor vi naturligvis også kan tilbyde en fast aftale, hvis det ønskes.

Vi har altid kundens behov i fokus og sørger for at levere et tilfredsstillende resultat. Derfor er vi altid i dialog med vores kunder, for at sikre at vi lever op til forventningerne. Ønsker du snerydning udført på bestemte tidspunkter, tager vi gerne en snak og finder frem til den bedste aftale. Vi tilbyder vores service med snerydning alle ugens dage i vintersæsonen.

Du slipper for dine vinterpligter

Hvis du mangler hjælp til at klare snemasserne, eller har brug for en fast aftale til virksomheden, så arealer og transportveje er ryddet for sne, så kan du kontakte Romalt maskinstation på telefon 86 42 96 59, på e-mail post@romalt-maskinstation.dk. Vi ser frem til at høre fra dig, og klare din snerydning for dig.

Kontakt​

​Udfyld og afsend kontaktformularen, så vender vi tilbage hurtigst muligt. Vi giver også gerne et uforpligtende tilbud!​

 
 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Vi står altid klar til at tilfredstille
​dine krav og ønsker

​Firmainfo

Romalt Maskinstation ApS

Egehøjvej 16

8960 Randers SØ

CVR: 39954494

kontakt