Ring til os på vores døgntelefon, vi er altid til rådighed ved akut opståede problemer! 86 42 96 59 

​ Alt inden for kloakservice

​  Mange års erfaring

✓  Gratis uforpligtende tilbud

Telefon: 86 42 96 59

Mobil: 40 44 77 05

DIN LOKALE SLAMSUGER - Alt i slamsugning og Kloakspuling​

Romalt Maskinstation er din lokale autoriserede slamsuger i Randers, Århus og det meste af Midt- og Østjylland.  Trænger din kloak til en slamsugning eller kloakspuling, så kan ​Romalt Maskinstation​ udføre arbejdet. Vi er din lokale slamsuger i Randers, Viborg, Silkeborg, Århus, Djursland og omegn, og vi kan løse alle opgaver indenfor både slamsugning og kloakspuling.

Professionel slamsuger i Randers, Aarhus og omegn

Vi løser alle opgaver inden for spuling af kloak og slamsugning for både private husejere, landbrug, offentlige institutioner og virksomheder og rykker hurtigt ud ved akut brug for hjælp til slamsugning, kloakspuling eller andre problemer med kloak og afløb.

Omfattende maskinpark der kan klare spuling af kloak

For altid at kunne imødekomme de opgaver inden for kloakspuling, som vores kunder måtte have, har vi en stor og moderne maskinpark. Den omfatter alt fra spulevogne, som kan klare enhver form for spuling af kloak, samt slamsugere til diverse udstyr til TV-inspektion af kloaksystemer. Vi tør godt påstå, at hvis du søger en erfaren og professionel slamsuger i Randers eller omegn, som har det nødvendige udstyr og maskiner til at løse opgaven på bedste vis, så er det os du har brug for.

Serviceaftale på kloakspuling og slamsugning

​Vi arbejder både til en fast timepris, hvis du har brug for vores ekspertise til en enkelt opgave, men vil du være sikker på, at din kloak altid er renset og velfungerende, kan du også tegne en fast serviceaftale på slamsugning og/eller spuling af kloak. Når du vælger Romalt Maskinstation til at håndtere din slamsuger udfordring, så er du sikret kyndig, erfaren og topprofessionel løsning af opgaven.

Kontakt os for at høre nærmere om vores konkurrencedygtige priser på kloakspuling og slamsugning eller få et uforpligtende tilbud. Vi kører i Randers samt andre steder i Midt-, Nord- og Østjylland, heriblandt Aarhus, Viborg, Silkeborg, Hobro og på Djursland.

Få hurtig og professionel hjælp til slamsugning

Kontakt os angående spuling af kloak eller slamsugning på telefon 86 42 96 59, på e-mail post@romalt-maskinstation.dk eller brug vores kontaktformular. Romalt Maskinstation er blandt branchens bedste og mest erfarne slamsugere i Randers, omegn og resten af Østjylland og vi står klar til at rykke ud og hjælpe dig med både kloakspuling, kloakservice og alle andre opgaver inden for kloakarbejde, som kræver et autoriseret og erfarent kloakfirma.

Romalt Maskinstation - din lokale slamsuger i Randers, Århus og store dele af Midt-, Nord- og Østjylland. 

Kontakt​

​Udfyld og afsend kontaktformularen, så vender vi tilbage hurtigst muligt. Vi giver også gerne et uforpligtende tilbud!​

 
 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Vi står altid klar til at tilfredstille
​dine krav og ønsker

​Firmainfo

Romalt Maskinstation ApS

Egehøjvej 16

8960 Randers SØ

CVR: 39954494

kontakt