Ring til os på vores døgntelefon, vi er altid til rådighed ved akut opståede problemer! 86 42 96 59 

​ Alt inden for kloakservice

​  Mange års erfaring

✓  Gratis uforpligtende tilbud

Telefon: 86 42 96 59

Mobil: 40 44 77 05

Alt i slamsugning og Kloakspuling​

Trænger din kloak til en slamsugning eller kloakspuling, så kan Romalt Maskinstation udføre arbejdet. Vi er din lokale slamsuger i Randers og omegn og vi kan løse alle opgaver indenfor både slamsugning og kloakspuling.

Vi løser alle opgaver inden for spuling af kloak og slamsugning for både private husejere, landbrug, offentlige institutioner og virksomheder og rykker hurtigt ud ved akut brug for hjælp til slamsugning, kloakspuling eller andre problemer med kloak og afløb.

Omfattende maskinpark der kan klare spuling af kloak

For altid at kunne imødekomme de opgaver inden for kloakspuling, som vores kunder måtte have, har vi en stor og moderne maskinpark.

Den omfatter alt fra spulevogne, som kan klare enhver form for spuling af kloak, samt slamsugere til diverse udstyr til TV-inspektion af kloaksystemer.

Serviceaftale på kloakspuling og slamsugning

Vi arbejder både til en fast timepris, hvis du har brug for vores ekspertise til en enkelt opgave, men vil du være sikker på, at din kloak altid er renset og velfungerende, kan du også tegne en fast serviceaftale på slamsugning og/eller spuling af kloak.

Kontakt os for at høre nærmere om vores konkurrencedygtige priser på kloakspuling og slamsugning eller få et uforpligtende tilbud. Vi kører i Randers samt andre steder i Midt- og Østjylland.

Kontakt os angående spuling af kloak eller slamsugning på telefon 86 42 96 59, på e-mail post@romalt-maskinstation.dk eller brug vores kontaktformular.

Kontakt​

​Udfyld og afsend kontaktformularen, så vender vi tilbage hurtigst muligt. Vi giver også gerne et uforpligtende tilbud!​

 
 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Vi står altid klar til at tilfredstille
​dine krav og ønsker

​Firmainfo

Romalt Maskinstation ApS

Egehøjvej 16

8960 Randers SØ

CVR: 39954494

kontakt